Úspěšné zahájení cyklistické sezóny

04.05.2017 20:41

Ke každoročnímu slavnostnímu zahájení  cyklistické sezóny  se  na startu sešlo 60 příznivců cyklistiky. Věkový  rozptyl  byl  velmi značný  nebot´nás  přijeli podpořit i maminky s  kočárkama. Nejstarším účastníkem byl p. Josef Frey, který má cyklistické dění  nejen v CT Sauna Baru Horní Cerekev stále pod  dohledem. Tentokráte však dal přednost autu před vlastním kolem. :-) Cyklisté se  vydali na trat´30 -50-80 km  po stopách 3VV. Počasí  bylo přijatelné, ale na trati stále  hodně vody. Takže do cíle někdo přijel jako po velkém závodě, jiný v suchu:-)
Po absolvování  libovolně  zvolené  trati jsme se všichni sešli na malé občerstvení na zahradě Sauna Baru manželů Freyových. Pohodovou atmosféru  provázelo předávání účastnických cen pro všechny kdo dojel do cíle. Děti obdrželi pamětní medaile.  Slavnostně  byla předána  cena FAIR PLAY za rok 2016 závodníkovi CT Saun  Bar Horní Cerekev - Tomáši Obšílovi za nezjištnou pomoc zraněnému během závodu v Kamenici nad Lipou v loňském roce.
Foto z akce lze najít v sekci  galerie , na stránkách CT Sauna Baru Horní Cerekev.  Celá akce se konala za podpory ČUS, Sauna  Baru Horní Cerekev manželů Freyových,  Mátra Transport  Benešov a vydatné pomoci členů CT Sauna Bar Horní Cerekev.

—————

Zpět