Cykloturistická vyjížďka z Růžené do Růžené 11.5.2014

17.05.2014 21:15

V neděli 11.5.2014 se naši cykloturisté zůčastnili vyjižďky z názvem Z Růžené do Růžené. Start byl v 9 hodin v Růžené kde se sešlo 40 cykloturistů. Přijeli z Růžené, z Třeště, z Jihlavy a z našeho oddílu Saunabar H.Cerekev se zůčastnilo této vyjížďky celkem 8 cykloturistů.

Jelo se na trase Růžená, Roštejn, Řídelov, Řásná, Lhotka, Krahulčí, Kostelní Myslová, Strochoňovice, ČervenýHrádek, Nová Říše a Bohuslavice kde bylo v místní restauraci občerstvení a malý odpočinek. Dál pak pokračovali na Starou Říši, Olšany, Ořechov, Urbanov, Sedlejov, Třeštice a zpět do Růžené. Trasa celkem měřila 70kilometrů. Při této cestě postihl pana Vaňka defekt, který se obešel bez problému a pokračoval dál. Naši cykloturisté ujeli až k domovu 80kilometrů. 

Děkuji panu Šilhanovi za dobrou organizaci při této akci. Na této akci jsme navázali kontakty s dalšímy cykloturistickými oddíly a budeme tak moci s nimi při dalších akcích spolupracovat. Naši cykloturisté se už těší na další vyjížďku 21.6.  Pět P Jana Satrapy.

Josef Frey

 

 

—————

Zpět