5. závod Galaxy série - PÁLAVSKÝ KRPÁL - Mikulov

06.08.2012 20:15

Po delší přestávce v kalendáři závodů Galaxy Serie 2012 jsem se vydali na  "horkou" Pálavu. Termín horká padne dokonale. Hned na
uvítanou v Mikulově jsme potřebovali asistenci Policie ČR. Bohužel došlo k poranění jednoho z našich závodníků jedním ze soupeřů, který si k tomu vzal na pomoc auto. Nakonec jsme v klidu odstartovali do rozpálených vinic za mohutné podpory členů turistického oddílů CT Sauna Baru. Děti opět závodily na asfaltovém okruhu v Amfiteátru, starší kategorie se projely i po trávě a dospěláci si mohli obhlédnout, kde všude se pěstuje víno. Moc času na sledování okolí při závodech není, a tak jsme šlapali, co kolo dovolilo, a  bojovali s následujícími výsledky:
 
Holky do 6 let - Kristýna Divišová  krásné 2. místo !!, Kamila Kadlecová nedojela
Holky do 9 let - Klára Divišová - 5. místo
Holky do 12 let - Karolína Kofroňová - 6. místo
Holky do 34 let - Zuzana Vacková  - 2. místo !!
 
Takže  holky zabojovaly a 2 medaile jsou dobrým výsledkem a 5. a 6. místo velmi dobrým příslibem pro další  boje.
 
Kluci do 12 let - Radek Kofroň - 14. místo po bojovném výkonu
Kluci do 18 let - Pavel Kolář - 3. místo !!  Matouš Kříž sbíral zkušenosti na 18. místě
Kluci do 29 let - Jan Mikolášek - 5. místo, Milan Čech 9. místo, Tomáš Obšil 12. místo
Kluci do 39 let - Jirka Diviš - 5. místo
Kluci do 49 let - Mario Frey - 3. místo !!, Marcel Frey - 20. místo, Luboš Kadlec - 39. místo, Petr Kadlec - 51. místo
 
Pavel s bronzovou medailí potvrdil dobrou výkonnost, junioři v dospělácké kategorii bojovali co mohli a Jirka se opět trápil na 5. místě. Mario zajel své možnosti a 3. místo na krátké trati je jeho standard. Kluci Marcel s Lubošem a Petrem předvedli opravdu  bojovné výkony na dlouhé trati a umístění se opravdu cení. Nesmíme zapomenout na velké odhodlání Pepy Mariňáka, který držel  "turistické" barvy na krátké trati.
 
Pochvalu zaslouží i trenér Pepa Frey za dokonalý servis pro všechny závodníky. Krásnou tečkou za závodem bylo nedělní "vyjetí" s turisty po okolí Mikulova. Snad už se nám opravdu začne dařit a bude to cinkat ještě častěji.

—————

Zpět